Euharistijski hod s bl. Ivanom Merzom putem WhatsAppa

Jako lijepi odaziv molitelja e-devetnice bl. Ivanu Merzu prošlih godina hrabri nas da se i ove godine u zajedništvu župe bl. Ivana Merza iz Španskog u Zagrebu i Križara organizira devetodnevni hod i upoznavanje bl. Ivana Merza. Svakog dana od 1. do 10. svibnja putem WhatsApp aplikacije na pametnom telefonu svi prijavljeni će se upoznavati sa životom bl. Ivana u Euharistiji i primat će njegove molitvene poticaje.

Služimo se suvremenim načinima komunikacije u svrhu širenja štovanja apostola hrvatske katoličke mladeži, bl. Ivana Merza. Upoznavajući ga, zajedno s njime hodimo k Suncu.

Druženju s bl. Ivanom Merzom može se pridružiti na sljedeći način putem WhatsAppa:
1. U imenik* svog pametnog telefona među kontakte spremiti broj +385 91 533 2119
2. Putem aplikacije WhatsApp na spremljeni broj poslati poruku sadržaja „BL. IVAN MERZ“
3. Od 1. svibnja putem pametnog telefona krenut će upoznavanje bl. Ivana u Euharistiji i stizati molitveni poticaji devetnice

* Ukoliko broj na koji se prijavljuje e-devetnica nije spremljen među kontakte nećete biti u mogućnosti svakodnevno primati molitvu devetnice. U slučaju da ste se prijavili slijedeći gore opisanu proceduru, ali i dalje od 1. svibnja ne počnu stizati poruke molimo Vas još jednom provjerite da li je broj spremljen u Vašim kontaktima i ponovo se javite WhatsApp porukom na broj +385 91 533 2119.

Radujemo se Vašem odazivu na ovu inicijativu te Vas potičemo da na sudjelovanje potaknete sve ljude dobre volje. Sudjelovanje širite i putem društvenih mreža te pripremljenih događaja: https://www.facebook.com/events/225926218629232/

Bog živi!