Upoznaj nutarnji život bl. Ivana Merza putem WhatsAppa

Ohrabreni jako lijepim odazivom molitelja te dobrom suradnjom u organizaciji prošlogodišnje e-devetnice bl. Ivanu Merzu, i ove godine se u zajedništvu župe bl. Ivana Merza iz Španskog u Zagrebu i Križara organizira devetodnevni hod i upoznavanje bl. Ivana Merza. Svakog dana od 1. do 10. svibnja putem WhatsApp aplikacije na pametnom telefonu svi prijavljeni će se upoznavati s nutarnjim životom bl. Ivana i primat će njegove molitvene poticaje.

Želja nam je služiti se suvremenim načinima komunikacije u svrhu otkrivanja Istine te širiti štovanje apostola hrvatske katoličke mladeži, bl. Ivana Merza, upoznavati ga i zajedno s njime hoditi na putu k Suncu.

Druženju s bl. Ivanom Merzom može se pridružiti na sljedeći način putem WhatsAppa:
1. U imenik* svog pametnog telefona među kontakte spremiti broj 091 533 2119
2. Putem aplikacije WhatsApp na spremljeni broj poslati poruku sadržaja „BL. IVAN MERZ“
3. Od 1. svibnja putem pametnog telefona krenut će upoznavanje bl. Ivana i stizati molitveni poticaji

*Ukoliko broj na koji se prijavljuje upoznavanje nije spremljen među kontakte nećete biti u mogućnosti primati svakodnevne poticaje i molitve. U slučaju da ste se prijavili slijedeći gore opisanu proceduru, ali i dalje od 1. svibnja ne počnu stizati poruke molimo Vas još jednom provjerite da li je broj spremljen u Vašim kontaktima i ponovo se javite WhatsApp porukom na broj 091 533 2119.

Radujemo se Vašem odazivu na ovu inicijativu te Vas potičemo da na sudjelovanje potaknete sve ljude dobre volje. Sudjelovanje širite i putem društvenih mreža te pripremljenih događaja: https://www.facebook.com/events/414045162482424/

Bog živi!