„Holywin“ u Virovitici – razgovor s budućim križarom

Križarsko društvo sv. Ivana Pavla II. iz Virovitice u nedjelju 30. listopada 2016. godine pripremilo „Holywin“. Kako bismo bolje stekli uvid što se sve događalo donosimo doživljaje i razgovor s jednim sudionikom ovog lijepog događaja koji još nije položio križarska obećanja, ali bi to mogao učiniti vrlo skoro.

Društvo: Za početak nam reci nešto o sebi i reci nam kako to da dolaziš na susrete?

Dino: Ja sam Dino Vidak, imam 14 godina i idem u 8. razred. Na susrete sam počeo dolaziti jer me pozvao prijatelj iz razreda. Došao sam na susret, upoznao križare i odmah su mi se svidjeli. Od tada idem redovito na križarske susrete.

Društvo: Koja su bila tvoja očekivanja kada si čuo za „Holywin“?

Dino: Nikada nisam išao na „Helloween“ i nikada me to nije zanimalo. Očekivao sam da će se „Holywin“ sastojati od predavanja i da će nakon toga biti druženje.

Društvo: Kako si i sam sudjelovao u organizaciji „Holywin“, možeš li nam reći jesi li zadovoljan kako je na kraju ispalo?

Dino: Zadovoljan sam kako je ispalo unatoč tome što smo imali malo vremena za pripreme.

Društvo: Misliš li da će biti nekih pozitivnih posljedica „Holywin“ i bi li preporučio i drugima da se uključe sljedeće godine?

Dino: Siguran sam da će biti pozitivnih posljedica jer su mnogi bili oduševljeni, a i puno ljudi se htjelo upoznati samnom nakon toga. Preporučio bih i drugima da se uključe u „Holywin“ iduće godine, iako moramo odvojiti svoje vrijeme nećete požaliti jer ćete se super zabaviti i nešto naučiti.

holywin2016_vt_02a