Đakonsko ređenje Karla Topalovića 25. rujna 2021. u Požegi

Željeli bismo podijeliti radosnu vijest: naš brat križar, Karlo Topalović iz Požege, zaređen je za đakona u požeškoj Katedrali. 25. rujna, na 24. obljetnicu uspostave Požeške biskupije, po rukama požeškog biskupa Antuna Škvorčevića, naš Karlo postao je đakon Požeške biskupije.

Kako sam Karlo kaže, ovime njegov put tek počinje, dobio je novu odgovornost i poslanje te se preporuča u naše molitve. Neka brata Karla na njegovom putu prati obilje Božjeg blagoslova i zagovor naših križarskih uzora, a mi ćemo ga našom molitvom u tome pratiti.   Uz to želimo čestitati bratu Karlu, njegovoj obitelji, župniku Jozi i cijeloj župnoj i križarskoj zajednici, a povrh svega želimo izreći zahvalu dragom Bogu što poziva na put svećeništva mladiće iz naše Križarske organizacije te što se mnogi na taj put i odazivaju, žrtvuju i hrabro njime koračaju – neka je takvih i u budućnosti.

 

Uz Karla, za đakone su zaređeni i Stjepan Guzanović iz Župe sv. Mihaela Arkanđela u Stražemanu te Tomislav Varela iz Župe sv. Barbare u Jakšiću.

BOG ŽIVI!

Izvor i više fotografija potražite na: https://www.facebook.com/475445636188723/posts/1467439803655963/?sfnsn=mo