Moli i živi čistoću ljubavi s bl. Ivanom putem WhatsAppa

Dragi molitelji e-devetnice bl. Ivanu, i ove godine u zajedništvu župe bl. Ivana Merza iz Španskog u Zagrebu i Križara organizira se devetodnevni život uz  bl. Ivana Merza. Svakog dana od 1. do 10. svibnja putem WhatsApp aplikacije na pametnom telefonu svi prijavljeni će se upoznavati s čistoćom ljubavi u životu bl. Ivana i primat će njegove molitvene poticaje.

Služimo se suvremenim načinima komunikacije u svrhu širenja štovanja apostola hrvatske katoličke mladeži, bl. Ivana Merza. Upoznavajući ga, zajedno s njime hodimo k Suncu. Ove godine ćemo moliti i živjeti s bl. Ivanom upoznavajući kroz njega vrijednost bračne ljubavi i ljepotu spolnosti, a uputit ćemo se i na skromnost sv. Josipa kroz dijelove apostolske pobudnice „Patris corde“ pape Franje.

Druženju s bl. Ivanom Merzom može se pridružiti na sljedeći način putem WhatsAppa:
1. U imenik* svog pametnog telefona među kontakte spremiti broj +385 91 533 2119
2. Putem aplikacije WhatsApp na spremljeni broj poslati poruku sadržaja „BL. IVAN MERZ“
3. Od 1. svibnja putem pametnog telefona krenut će upoznavanje bl. Ivana u čistoći ljubavi i stizati molitveni poticaji devetnice

* Ukoliko broj na koji se prijavljuje e-devetnica nije spremljen među kontakte nećete biti u mogućnosti svakodnevno primati molitvu devetnice. U slučaju da ste se prijavili slijedeći gore opisani postupak, ali i dalje od 1. svibnja ne počnu stizati poruke, molimo Vas još jednom provjerite da li je broj spremljen u Vašim kontaktima i ponovo se javite WhatsApp porukom na broj +385 91 533 2119.

** Molitelji prijavljeni na e-devetnicu dobrovoljno pristaju na uvjete korištenja svog telefonskog broja i kontakta u svrhu e-devetnice bl. Ivanu Merzu. U slučaju da molitelj ne želi primati poruke e-devetnice dovoljno je iz svog imenika obrisati kontakt broj e-devetnice ili poslati povratnu poruku s napomenom otkazivanja.

Radujemo se Vašem odazivu na ovu inicijativu te Vas potičemo da na sudjelovanje potaknete sve ljude dobre volje. Sudjelovanje širite i putem društvenih mreža te pripremljenih događaja: https://www.facebook.com/events/361186295297669/

Bog živi!