Postanimo i mi „Suradnici u ostvarivanju Kraljevstva Kristova“ uz bl. Ivana putem WhatsAppa

Dragi molitelji e-devetnice bl. Ivanu, i ove godine u zajedništvu župe bl. Ivana Merza iz Španskog u Zagrebu i Križara organizira se devetodnevni molitveni hod uz  bl. Ivana Merza. Svakog dana od 1. do 10. svibnja putem WhatsApp aplikacije na pametnom telefonu svi prijavljeni će primati molitvene poticaje i promišljati o Kraljevstvu Kristovu na zemlji po primjeru i životu bl. Ivana Merza i službenice Božje Marice Stanković.

Služimo se suvremenim načinima komunikacije u svrhu širenja štovanja apostola hrvatske katoličke mladeži, bl. Ivana Merza. Ali uz bl. Ivana ove godine imamo mogućnost upoznati i njegovu prijateljicu i jako blisku suradnicu, službenicu Božju Maricu Stanković. Kroz njihovu međusobnu interakciju u tragovima ćemo spoznavati njihov put k svetosti s ciljem da i mi rastemo na našem putu svetog života u današnjem izazovnom vremenu.

Druženju s bl. Ivanom i sl. Božjom Maricom može se pridružiti na sljedeći način putem WhatsAppa:

  1. U imenik* svog pametnog telefona među kontakte spremiti broj +385 91 533 2119
  2. Putem aplikacije WhatsApp na spremljeni broj poslati poruku sadržaja „E-DEVETNICA“
  3. Od 1. svibnja putem pametnog telefona počet će stizati molitveni poticaji devetnice

* Ukoliko broj na koji se prijavljuje e-devetnica nije spremljen među kontakte nećete biti u mogućnosti svakodnevno primati molitvu devetnice. U slučaju da ste se prijavili slijedeći gore opisani postupak, ali i dalje od 1. svibnja ne počnu stizati poruke, molimo Vas još jednom provjerite da li je broj spremljen u Vašim kontaktima i ponovo se javite WhatsApp porukom na broj +385 91 533 2119.

** Molitelji prijavljeni na e-devetnicu dobrovoljno pristaju na uvjete korištenja svog telefonskog broja i kontakta u svrhu e-devetnice bl. Ivanu Merzu. U slučaju da molitelj ne želi primati poruke e-devetnice dovoljno je iz svog imenika obrisati kontakt broj e-devetnice ili poslati povratnu poruku s napomenom otkazivanja.

Radujemo se Vašem odazivu na ovu inicijativu te Vas potičemo da na sudjelovanje potaknete sve ljude dobre volje. Sudjelovanje širite i putem društvenih mreža te pripremljenih događaja.
WhatsApp katalog: https://wa.me/c/385915332119
Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/1467328617188027

Bog živi!