POMOZIMO NAŠEM LUKI KEREPČIĆU

Požeški tamburaški orkestar od 15. ožujka 2024. do 10. lipnja 2024. provodi humanitarnu akciju za našeg brata Luku Kerepčića.

Za one koji ga ne poznaju, Luka je 22-ogodišnji Požežanin, treće dijete u šesteročlanoj obitelji Kerepčić. Završio je matematičku gimnaziju u Požegi, kao izvrstan učenik, bio je aktivan u svojoj župnoj zajednici, ministrant i križar, prijatelj koji je uvijek svima na raspolaganju i kojega dobra volja nikad nije napustila.

Nažalost, prošloga ljeta, tijekom boravka u Portugalu, na Svjetskom danu mladih doživio je nesreću u kojoj je ozlijedio kralježnicu te se trenutno kreće uz pomoć invalidskih kolica. U ožujku 2024., nakon dugog vremenskog perioda, konačno se vratio kući s rehabilitacije. Kako bi njemu i njegovoj obitelji olakšali svakodnevicu, pokrenuta je humanitarna akcija kojom je cilj prikupiti 11.465,47 € – iznos potreban za kupnju prikladnog bolesničkog kreveta i madraca, lifter dizalice, kolica za tuširanje, sklopive rampe, strunjače, ortoza, stola za vježbanje i drugih pomagala.

Požeški tamburaški orkestar prikuplja novčane donacije, a za Luku će održati i dva humanitarna koncerta (u Gradskom kazalištu u Požegi i u njegovoj Župi sv. Leopolda Mandića) te će novac od ulaznica/donacija također biti namijenjen Luki.
Humanitarna akcija je prijavljena u skladu sa zakonom i za nju je otvoren poseban račun (HR88412400315210001769), a uplate se mogu izvršiti i putem kôda koji se nalazi na fotografiji.

Ovim putem želimo pozvati i Tebe da, ukoliko možeš i želiš, pomogneš našem Luki da ponovno može činiti stvari koje je oduvijek sa srcem činio! Hvala Ti već sada i neka Te Bog blagoslovi i podari ti svako dobro u životu!